Over ons

Als tuinliefhebber wilt u in alle jaargetijden kunnen genieten van uw tuin. De tuin, welke steeds belangrijker wordt in ons leven, is een plek waarin wij rustvinden. Voor velen ook een plek om met plezier in te kunnen werken of juist met een drankje op een mooi terras te kunnen ontspannen. Kortom, van een tuin moet u kunnen genieten!

Het Fixs Products assortiment biedt u een compleet gamma aan producten die u helpen bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin en terras. Onze producten zijn zeer krachtig, eenvoudig te verwerken en gebruiksvriendelijk.

Lijm en kit zorgen voor diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld muurelementen en tegels te verwerken. Bij Fixs Products heeft u keuze uit vele soorten lijmen en kitten. Lijmen is mogelijk met behulp van kitkokers.
Hierbij heeft u een kitspuit nodig. Daarnaast hebben wij ook PU Steenlijm in bussen die direct klaar zijn voor gebruik en een poeder steenlijm in een grote emmer verpakking.

Mortels en voegmortels zorgen voor een mooie, duurzaam strakke bestrating of een strak gemetseld muurtje. Wij bieden u een ruim assortiment mortels voor de onderbouw van uw bestrating en voegmortels voor een mooie afwerking en langdurig onkruidvrije bestrating.

Tot slot vindt u in ons assortiment nog een aantal reinigings- en onderhoudsproducten om extra lang van uw tuin te kunnen genieten.

Al onze materialen worden uitsluitend geleverd via erkende specialisten. Bedrijven die voor u de tijd nemen en u kunnen adviseren over de toepassing en verwerking van deze producten. Natuurlijk kunnen onze dealers op hun beurt weer rekenen op de expertise van Fixs Products. Fixs Products wenst u een fantastisch tuinseizoen!

Onze privacystatement vindt u hier.

 

Foto